Blog

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds minder tijd over voor leuke dingen. Wanneer we de hedendaagse technologie omarmen zal ons leven er een stuk aangenamer uitzien. Waarom zouden we hier geen gebruik van maken als het iedereen tijd en gemak oplevert? Deze vraag is onze leidraad voor verdere ontwikkeling en de voornaamste reden dat we de Zoef Robotstofzuiger hebben ontwikkeld.

Voor elke situatie hebben we een oplossing

Om aan elke wens te kunnen voldoen hebben we verschillende modellen ontwikkeld. Hoe geavanceerder het model, hoe meer hij het stofzuigen van je overneemt én hoe uitgebreider de functies zijn. Zo zijn onze instapmodellen een aanvulling op je oude vertrouwde stofzuiger, waar de luxere modellen je het stofzuigen volledig uit handen nemen!

Welk ZOEF-model past bij jou?

Kies jij voor Bep die korte metten maakt met dierenharen, Sjaan met APP functie, of kies je toch voor Jannie die haar ‘hand’ niet omdraait voor het zuigen van tapijt? We hebben voor iedereen en elke situatie een passend model in ons assortiment.

Na stofzuigen komt … dweilen

Wanneer je (inmiddels zeer gewaardeerde) hulp in het huishouden klaar is met stofzuigen, zie je de bui al hangen. Er moet nodig gedweild worden. Maar als je daar helemaal geen energie meer voor hebt? Dan ga je toch voor één van onze luxere robotstofzuigers met dweilfunctie. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar een schone en frisse vloer.

Verharende viervoeters

Zoals we houden van onze huisdieren, houden we niet van al die rondvliegende dierenharen. We zouden Zoef niet zijn als we daar geen oplossing voor hadden bedacht!

De meeste robotstofzuigers zijn namelijk niet uitgerust om honden- of kattenharen op te zuigen. Onze zuigrobots zijn net even anders!

Innovatief ontwerp

Andere robotstofzuigers maken vaak gebruik van een midden-borstel, waar de haren omheen gaan klitten. Hier heb je met onze Bep helemaal geen last meer van. Daarnaast is Bep voorzien van krachtige motoren waardoor de haren zonder enige moeite opgezogen worden.

Goed doordacht concept

Ons doel was om een robotstofzuiger te ontwikkelen die ultiem gemak biedt én betaalbaar is. Zo zijn onze robots allemaal voorzien van anti-val sensoren waardoor ze niet van de trap vallen. Daarnaast zijn ze ook allemaal voorzien van HEPA filters om tevens het fijne stof uit de ruimte te filteren. Zo zorgen we samen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Eigenschappen van onze Zoef robots

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer stil ten opzichte van andere robot stofzuigers
 • Efficiënt en grondig
 • Laag en compact – zodat moeilijk bereikbare plekken ook meegenomen worden
 • Grote vuil opvangbak en waterreservoir *
 • Val sensoren – uitermate geschikt voor bovenverdiepingen
 • Degelijk – hij kan tegen een stootje!
 • Betaalbaar
 • Kind- en diervriendelijk
 • Goed doordacht
 • Mooi design

We zijn zelfs zó overtuigd van ons concept dat we met een gerust hart durven te zeggen dat je nooit meer anders wilt als je eenmaal een Zoef robot in actie hebt gezien! Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug! **

* Niet alle modellen beschikken over een dweilfunctie (bij bepaalde modellen is deze als uitbreiding beschikbaar).
** Binnen 14 dagen ben je vrij om het apparaat te retourneren

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.