Uitje naar / in Dokkum

[metaslider id="1788"]

Rondvaart door Dokkum

Mét of zonder gids
Een hapje en drankje aan boord

Een lekkere 'pint' nemen

Een goed moment om onder het genot van een La Chouffe, tap- of lokaal biertje / wijntje elkaar beter te leren kennen.

Onbeperkt Tapas eten

Vis, vlees, salades, alles is mogelijk. Zelfs voor vegetariërs onder ons is er volop keus!

Bowlen

Op loopafstand van onze locatie bevindt zich een bowlingcentrum, waar ik in het verleden heel wat uurtjes doorgebracht heb.

Borrelen in Dokkum

Dokkum kent vele leuke kroegjes en terrassen. En ja, we hebben ook een shoarmazaak (2 maar liefst!), voor de mensen die inmiddels alweer trek hebben en het overnachtingshol willen voorzien van de nodige knoflook- en alcoholdampen.

Overnachten

We overnachten op dezelfde locatie als waar we gestart zijn. Voor de mensen die het niet meer weten na een zware nacht: wees gerust, ik wijs je de weg!
Hiervoor zijn er 2 huisjes beschikbaar voor max 6 personen. De vrouwen hier zijn over het algemeen gecharmeerd van niet-Friezen, dus het kan zijn dat we wakker worden met meer personen dan de bedoeling was. Dit alles valt onder de noemer "geheimhouding" richting het thuisfront! Zij of Hij schuift gewoon aan bij het ontbijt.

Ontbijt / Brunch

We komen er vanzelf achter of het een ontbijt of brunch zal worden. Inhoudelijk zal hier geen verschil in zitten. Jullie worden getrakteerd op een overheerlijk moment. Uiteraard zullen jullie kennis maken met onze traditionele gerechten, waar de lokale bakkers hun handen vol aan hebben bij 'toeristen'!

Mogelijk hebben we de rondleiding door het mooie Dokkum in het begin achterwege gelaten, wat we alsnog kunnen doen. Dit zal uiteraard in overleg plaatsvinden.

Afscheid*

Koffie, thee, of voor de bikkels onder ons een biertje of borrel om het af te leren, met de nodige humor en vrolijkheid de dag afsluiten.

* kan in vele gevallen ook geschreven worden als 'Afschijt'

 

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.