CupperCup

Nieuwe website Cuppercup.nl

CupperCup

Banner design

Call to action + beschrijving


Informeren

RSS Nieuwsfeed implementatie

 

De bedoeling is om alléén nieuws te importeren wat relevant is. We zijn momenteel aan het testen met filteren van willekeurige input op basis van conditionele criteria. Wordt vervolgd!

Fullscreen screenshot

Een knop is ook maar een knop .. daar denk ik anders over. Elke niche heeft zijn eigen sfeer. Daar moet je iets mee doen! Ik heb een beetje de ‘pas’-sfeer proberen terug te laten komen. Het moest niet precies een pas lijken, want dan lijkt het té blokkig.

Design

Flat-design heeft in deze ook mijn voorkeur, omdat dat perfect aansluit bij de huisstijl. Het maakt het geheel strak en ‘af’ naar mijn mening.

Live bekijken

Link

Het toefje op de taart: Call to Action!

Hier heb ik geprobeerd om de kern zo duidelijk mogelijk weer te geven. De ‘slogan’ naar voren laten komen, maar ook de werking van het ‘systeem’ aanwezig te laten zijn. Het moet duidelijk zijn dat je als klant niks meer betaalt dan je verbruikt.

Live Chat

Een chatfunctie mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Ik werk al jaren samen met Tawk.to, wat me tot op heden prima bevalt.

Live bekijken

Link

Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.