Blog

Caruso heren collectie

Kleermaker blijf bij je leest

Daar heeft Raffaele Caruso zich altijd aan gehouden. Sinds de dag dat Caruso zijn kleermakerszaak in 1958 oprichtte is hij niet meer weg te denken uit de top van Italiaanse kleermakers. Caruso begon als een echte kleermaker die maatpakken, jasjes en truien maakte, maar later ging hij de ‘strijd’ aan met de grote fabrikanten. Zijn kledingstukken zijn namelijk uniek, maar wel betaalbaar. De stukken van Caruso worden nog steeds vervaardigd in Soragna (Italië) en hebben sindsdien nog steeds dezelfde charme en uitstraling als in het begin: toepassing van unieke- en hoogwaardige materialen waar niemand omheen kan.

Door de kwaliteit, de duurzaamheid en luxe uitstraling kom je naar onze mening altijd goed voor de dag. Wat voor weer of situatie het ook is.

Stilistische know-how

Raffaele Caruso zal je keer op keer verbazen wanneer zijn nieuwe collectie uitkomt. Door zijn stilistische kennis weet hij iedereen te imponeren met zijn unieke ontwerpen. De reden is eenvoudig: hij weet wat mannen willen. Charme, klasse en stijl in een modern jasje.

Italiaanse charme en klasse ten top

Wanneer je in stijl voor de dag wilt komen dan kun je niet om de collectie van Caruso heen.

Caruso - Geruit zomerjasje

Gewaagde jasjes voor zomerse momenten

Caruso - Een comfortabel pak voor de ondernemer

Pakken voor de moderne mannen onder ons

Caruso - Klassieke en unieke overjassen voor de man van nu

Degelijke overjassen voor de man met klasse

Zoals je ziet bevat de collectie van Caruso alles wat een man nodig heeft. Van zomers tot winters, van licht tot donker en van klassiek tot modern.

Ook voor de vrouw

Het oog wil ook wat. Zo ook het oog van de vrouw. Elke vrouw zal zich prettig voelen bij mannen die kleding van Caruso dragen. Dit komt met name door het stukje vertrouwen en charme wat een Caruso-man uitstraalt.

Een betaalbaar pak wat je niet iedere dag ziet

Goedkoop is duurkoop, dat hebben we inmiddels wel geleerd. Goedkoop is de kleding van Caruso niet, maar wel betaalbaar. Kwaliteitskleding gaat jarenlang mee, wat zichzelf uiteindelijk terugverdient.

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.