Blog

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds minder tijd over voor leuke dingen. Wanneer we de hedendaagse technologie omarmen zal ons leven er een stuk aangenamer uitzien. Waarom zouden we hier geen gebruik van maken als het iedereen tijd en gemak oplevert? Deze vraag is onze leidraad voor verdere ontwikkeling en de voornaamste reden dat we de Zoef Robotstofzuiger hebben ontwikkeld.

Voor elke situatie hebben we een oplossing

Om aan elke wens te kunnen voldoen hebben we verschillende modellen ontwikkeld. Hoe geavanceerder het model, hoe meer hij het stofzuigen van je overneemt én hoe uitgebreider de functies zijn. Zo zijn onze instapmodellen een aanvulling op je oude vertrouwde stofzuiger, waar de luxere modellen je het stofzuigen volledig uit handen nemen!

Welk ZOEF-model past bij jou?

Kies jij voor Bep die korte metten maakt met dierenharen, Sjaan met APP functie, of kies je toch voor Jannie die haar ‘hand’ niet omdraait voor het zuigen van tapijt? We hebben voor iedereen en elke situatie een passend model in ons assortiment.

Na stofzuigen komt … dweilen

Wanneer je (inmiddels zeer gewaardeerde) hulp in het huishouden klaar is met stofzuigen, zie je de bui al hangen. Er moet nodig gedweild worden. Maar als je daar helemaal geen energie meer voor hebt? Dan ga je toch voor één van onze luxere robotstofzuigers met dweilfunctie. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar een schone en frisse vloer.

Verharende viervoeters

Zoals we houden van onze huisdieren, houden we niet van al die rondvliegende dierenharen. We zouden Zoef niet zijn als we daar geen oplossing voor hadden bedacht!

De meeste robotstofzuigers zijn namelijk niet uitgerust om honden- of kattenharen op te zuigen. Onze zuigrobots zijn net even anders!

Innovatief ontwerp

Andere robotstofzuigers maken vaak gebruik van een midden-borstel, waar de haren omheen gaan klitten. Hier heb je met onze Bep helemaal geen last meer van. Daarnaast is Bep voorzien van krachtige motoren waardoor de haren zonder enige moeite opgezogen worden.

Goed doordacht concept

Ons doel was om een robotstofzuiger te ontwikkelen die ultiem gemak biedt én betaalbaar is. Zo zijn onze robots allemaal voorzien van anti-val sensoren waardoor ze niet van de trap vallen. Daarnaast zijn ze ook allemaal voorzien van HEPA filters om tevens het fijne stof uit de ruimte te filteren. Zo zorgen we samen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Eigenschappen van onze Zoef robots

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer stil ten opzichte van andere robot stofzuigers
 • Efficiënt en grondig
 • Laag en compact – zodat moeilijk bereikbare plekken ook meegenomen worden
 • Grote vuil opvangbak en waterreservoir *
 • Val sensoren – uitermate geschikt voor bovenverdiepingen
 • Degelijk – hij kan tegen een stootje!
 • Betaalbaar
 • Kind- en diervriendelijk
 • Goed doordacht
 • Mooi design

We zijn zelfs zó overtuigd van ons concept dat we met een gerust hart durven te zeggen dat je nooit meer anders wilt als je eenmaal een Zoef robot in actie hebt gezien! Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug! **

* Niet alle modellen beschikken over een dweilfunctie (bij bepaalde modellen is deze als uitbreiding beschikbaar).
** Binnen 14 dagen ben je vrij om het apparaat te retourneren

Zorg en datasilo’s gaan niet samen!

Zorg is duur, dat kwartje (reken nu gerust een euro) is binnen alle lagen van onze maatschappij wel gevallen. Gespecialiseerde maar gepolariseerde, gefragmenteerde en geclusterde zorg, hoe je het ook wilt noemen, speelt een belangrijke rol in kostenbesparing. Dit heeft zowel een positief als negatief effect in het geheel.

Multidisciplinaire behandeling kan voor de patiënt of zorgverlener enorm belangrijk zijn om behandeling te laten slagen, maar wanneer er sprake is van een contra-indicatie kunnen de kosten enorm oplopen door de fragmentatie van ons huidige zorgstelsel. We willen in dit artikel voornamelijk de focus leggen op de verwerking van patiëntinformatie, overige relevante data en de beschikbaarheid van deze gegevens, die ervoor kunnen zorgen dat de zorgkosten flink zullen dalen.
Lees meer

Inrichten van een werkplaats voor (zeer) groot materieel

Wanneer je een kleine werkplaats hebt is het vaak al een hele klus om een ruimte efficiënt in te delen, laat staan een grote werkplaats. Hier doen we nog een schepje bovenop: een werkplaats inrichten voor groot materieel! Denk aan vrachtwagens, bussen, tractoren of zelfs vliegtuigen.

Werkruimte

Wanneer je besluit om een ruimte te huren of te kopen is het aan jou om in te schatten of je alle apparatuur kwijt kunt. Houd hierbij rekening met eventuele uitbreiding van je bedrijf. Een gezond bedrijf zal altijd blijven groeien, waardoor efficiëntie een grote rol zal gaan spelen.
Lees meer

Vlees uit de supermarkt

Ik ben en zal nooit vegetariër worden, maar ik ben wel van mening dat we bewuster met onze planeet- en dus ook de bevolking (en dan met name de dieren) om moeten gaan.

Aanbiedingen en vleesprijzen in de supermarkt

Het feit dat (grote) supermarktketens vaak extreem lage prijzen hanteren voor vlees en gevogelte moet toch een lampje doen branden in je brein? De boeren krijgen simpelweg te lage prijzen voor hun vee, waardoor ze meer vee moeten houden om het hoofd boven water te houden. Dit wordt allemaal veroorzaakt door de grote supermarkten, waar de ‘Appie’ een hele dikke vette vinger in de pap heeft! (kijk eens naar de enorme omvang van de hamsters die ingehuurd zijn voor de reclames)
 
Als we met z’n allen het vlees (en gevogelte) weer massaal gaan halen bij de slager en/of poelier, helpen we niet alleen onze habitat en de aankomende generatie, maar ook onszelf!

Voordelen van vlees kopen bij de slager

Het vlees is veel malser, beter te bereiden, heeft de smaak zoals het bedoeld is en kan uiteindelijk zelfs goedkoper / betaalbaarder worden wanneer we hier met z’n allen gehoor aan geven.
Het geeft rust als je het gevoel hebt dat je gehoord en er met je meegedacht wordt.
Je bestelt en krijgt precies wat jij wilt. Niks meer en niks minder.

Feiten en fabels

We zijn zó geconditioneerd dat we ons niet bewust zijn van foute aannames.

Vlees bij de slager is altijd duurder

Onjuist.

 • Veel slagers vragen voor vleessoorten die ook in de supermarkt te verkrijgen zijn een eerlijke en concurrerende prijs.
 • Je bent niet meer afhankelijk van de aangeboden hoeveelheid, in tegenstelling tot de gevulde bakjes vlees die je in de supermarkt tegenkomt.
  Bij de slager kun je er voor kiezen om de exacte hoeveelheid vlees te kopen wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Wat eten we vandaag?

Macaroni

Je hebt 300 gram gehakt ‘nodig’ voor je macaroni | wat het recept aangeeft

Wat doe je? Je haalt snel even gehakt bij de supermarkt, want dat is hier toch om de hoek. Bij de vleesafdeling ga je op zoek naar de hoeveelheid gehakt wat je nodig hebt en ziet al vrij snel dat het verpakt is in hoeveelheden die rond de pond / 500g / halve kilo wegen. Je besluit om het pakje met 487g gekruid gehakt mee te nemen. Uiteraard wel rundergehakt, want dat schijnt stukken gezonder te zijn! Het bezig zijn met je gewicht- althans het jojo-en ervan, verdwijnt even van het toneel, want je bent op dit moment bewust bezig nietwaar? Rundergehakt is ook nog eens veel minder vet, dus je hoeft je niet zo druk te maken.

Bij thuiskomst bedenk je dat Sander al over een uur op het voetbalveld moet staan en Nynke een kwartier later op de tennisbaan. Geen tijd te verliezen! Je springt als perfect geïmiteerde Gregory Sedoc (leuke man trouwens) over allerlei hordes (lees: rondslingerende objecten die dáár niet horen te liggen) om over alle benodigde ingrediënten te beschikken. Pan op het vuur en het gehakt kan erin. Je kijkt naar je recept en begint als hoogleraar wiskunde te rekenen terwijl je het pakje gehakt grondig blijft bestuderen.

“Als we 300 gram nodig hebben, houd ik 187g gehakt over. Dit ‘beetje’ wat ik overhoud zal te weinig zijn voor de volgende keer, dus dan maar het hele pak gehakt in de pan!”

Geen gemier en het scheelt ook ruimte in de vriezer, toch?

Geen macaroni? Gehaktbal misschien?

Je kunt natuurlijk ook besluiten om vanavond aardappelen met wortelen klaar te maken (beter: bereiden), maar dan moet je nog bedenken wat voor vlees je op tafel zet (beter: serveren). Een (lekkere) bal gehakt is dan vrij voor de hand liggend omdat het gewillige kost is.

Dat neem je bij het doen van de nodige boodschappen wel mee, niet waar?

Waarom vlees kopen bij de supermarkt?

 • Je bespaart een hoop tijd
 • Goedkoper dan bij de slager
 • Meestal langer open dan een slager
 • Genoeg aanbod – zelfs tot net voor sluitingstijd

Trap eens op de rem en geniet van de tijd die je hebt. We zijn zó gejaagd, dat dit alleen maar negatieve gevolgen heeft. Sta eens stil bij het moment waarin je je bevindt. Laat de tijd voor wat het is en je zult merken dat je je minder (op)gejaagd voelt.

Het financiële plaatje

Is het kopen van vlees bij de slager een financieel struikelblok voor jou? Bestel dan gewoon wat minder, of de hoeveelheid die je daadwerkelijk nodig hebt. Dat kan bij een slager- en niet bij een supermarkt.
We eten simpelweg (domweg is misschien beter) de hoeveelheid die ons aangeboden wordt. De slager waar ik altijd mijn vlees haal heeft het zo druk dat de prijzen vaak lager uitvallen dan die van de supermarkt. Het is een kwestie van marktwerking.

Ik daag je uit om het eens te proberen! Ik weet zeker dat je nooit meer anders wilt!

Daar wil ik als laatste nog aan toevoegen dat we simpelweg zo geconditioneerd zijn en daar naar handelen. Bewustwording is vrij eenvoudig: Probeer je eens (eerlijk) voor te stellen hoeveel meningen eigenlijk vanuit jezelf komen. De meeste meningen heb je namelijk geërfd van je voorouders, je vader en moeder en naasten. Als je boven de 5 komt ben je al flink op de goeie weg!
 
Succes!

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds minder tijd over voor leuke dingen. Wanneer we de hedendaagse technologie omarmen zal ons leven er een stuk aangenamer uitzien. Waarom zouden we hier geen gebruik van maken als het iedereen tijd en gemak oplevert? Deze vraag is onze leidraad voor verdere ontwikkeling en de voornaamste reden dat we de Zoef Robotstofzuiger hebben ontwikkeld.

Voor elke situatie hebben we een oplossing

Om aan elke wens te kunnen voldoen hebben we verschillende modellen ontwikkeld. Hoe geavanceerder het model, hoe meer hij het stofzuigen van je overneemt én hoe uitgebreider de functies zijn. Zo zijn onze instapmodellen een aanvulling op je oude vertrouwde stofzuiger, waar de luxere modellen je het stofzuigen volledig uit handen nemen!

Welk ZOEF-model past bij jou?

Kies jij voor Bep die korte metten maakt met dierenharen, Sjaan met APP functie, of kies je toch voor Jannie die haar ‘hand’ niet omdraait voor het zuigen van tapijt? We hebben voor iedereen en elke situatie een passend model in ons assortiment.

Na stofzuigen komt … dweilen

Wanneer je (inmiddels zeer gewaardeerde) hulp in het huishouden klaar is met stofzuigen, zie je de bui al hangen. Er moet nodig gedweild worden. Maar als je daar helemaal geen energie meer voor hebt? Dan ga je toch voor één van onze luxere robotstofzuigers met dweilfunctie. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar een schone en frisse vloer.

Verharende viervoeters

Zoals we houden van onze huisdieren, houden we niet van al die rondvliegende dierenharen. We zouden Zoef niet zijn als we daar geen oplossing voor hadden bedacht!

De meeste robotstofzuigers zijn namelijk niet uitgerust om honden- of kattenharen op te zuigen. Onze zuigrobots zijn net even anders!

Innovatief ontwerp

Andere robotstofzuigers maken vaak gebruik van een midden-borstel, waar de haren omheen gaan klitten. Hier heb je met onze Bep helemaal geen last meer van. Daarnaast is Bep voorzien van krachtige motoren waardoor de haren zonder enige moeite opgezogen worden.

Goed doordacht concept

Ons doel was om een robotstofzuiger te ontwikkelen die ultiem gemak biedt én betaalbaar is. Zo zijn onze robots allemaal voorzien van anti-val sensoren waardoor ze niet van de trap vallen. Daarnaast zijn ze ook allemaal voorzien van HEPA filters om tevens het fijne stof uit de ruimte te filteren. Zo zorgen we samen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Eigenschappen van onze Zoef robots

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer stil ten opzichte van andere robot stofzuigers
 • Efficiënt en grondig
 • Laag en compact – zodat moeilijk bereikbare plekken ook meegenomen worden
 • Grote vuil opvangbak en waterreservoir *
 • Val sensoren – uitermate geschikt voor bovenverdiepingen
 • Degelijk – hij kan tegen een stootje!
 • Betaalbaar
 • Kind- en diervriendelijk
 • Goed doordacht
 • Mooi design

We zijn zelfs zó overtuigd van ons concept dat we met een gerust hart durven te zeggen dat je nooit meer anders wilt als je eenmaal een Zoef robot in actie hebt gezien! Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug! **

* Niet alle modellen beschikken over een dweilfunctie (bij bepaalde modellen is deze als uitbreiding beschikbaar).
** Binnen 14 dagen ben je vrij om het apparaat te retourneren

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met name in de ontwikkeling van extensies loopt WordPress ver voorop.

Dit komt met name doordat extensies / plugins ontwikkeld worden door zelfstandige ontwikkelaars en niet verbonden zijn aan WordPress. Dit geldt ook voor Joomla trouwens. Om het niet ingewikkelder te maken kiezen de (teams van) programmeurs voor 1 specifiek CMS systeem. WordPress heeft logischerwijs de voorkeur, omdat het aantal actieve WordPress websites vele malen hoger ligt dan die van Joomla.Joomla vs WordPress - vs Drupal vs Others

Caruso heren collectie

Kleermaker blijf bij je leest

Daar heeft Raffaele Caruso zich altijd aan gehouden. Sinds de dag dat Caruso zijn kleermakerszaak in 1958 oprichtte is hij niet meer weg te denken uit de top van Italiaanse kleermakers. Caruso begon als een echte kleermaker die maatpakken, jasjes en truien maakte, maar later ging hij de ‘strijd’ aan met de grote fabrikanten. Zijn kledingstukken zijn namelijk uniek, maar wel betaalbaar. De stukken van Caruso worden nog steeds vervaardigd in Soragna (Italië) en hebben sindsdien nog steeds dezelfde charme en uitstraling als in het begin: toepassing van unieke- en hoogwaardige materialen waar niemand omheen kan.
Lees meer

Zorg en datasilo’s gaan niet samen!

Zorg is duur, dat kwartje (reken nu gerust een euro) is binnen alle lagen van onze maatschappij wel gevallen. Gespecialiseerde maar gepolariseerde, gefragmenteerde en geclusterde zorg, hoe je het ook wilt noemen, speelt een belangrijke rol in kostenbesparing. Dit heeft zowel een positief als negatief effect in het geheel.

Multidisciplinaire behandeling kan voor de patiënt of zorgverlener enorm belangrijk zijn om behandeling te laten slagen, maar wanneer er sprake is van een contra-indicatie kunnen de kosten enorm oplopen door de fragmentatie van ons huidige zorgstelsel. We willen in dit artikel voornamelijk de focus leggen op de verwerking van patiëntinformatie, overige relevante data en de beschikbaarheid van deze gegevens, die ervoor kunnen zorgen dat de zorgkosten flink zullen dalen.
Lees meer

ANNA - Het matras voor iedereen die uitgerust en pijnvrij wakker wil worden!

Het nieuwe Anna matras – Ultiem slaapcomfort

Comfortabel slapen doe je op een ANNA matras!
Het nieuwe Anna matras zorgt voor een verbeterde slaap voor alle lichaamstypes. De zones zijn opnieuw ingedeeld om de ondersteuning van je ruggengraat beter dan ooit te maken.

Goed uitgeslapen in de morgen is een dag zonder zorgen!

Je perfecte slaap is dichtbij! Wanneer je kiest voor Anna, wil je nooit meer op een ander matras slapen.
Lees meer

Inrichten van een werkplaats voor (zeer) groot materieel

Wanneer je een kleine werkplaats hebt is het vaak al een hele klus om een ruimte efficiënt in te delen, laat staan een grote werkplaats. Hier doen we nog een schepje bovenop: een werkplaats inrichten voor groot materieel! Denk aan vrachtwagens, bussen, tractoren of zelfs vliegtuigen.

Werkruimte

Wanneer je besluit om een ruimte te huren of te kopen is het aan jou om in te schatten of je alle apparatuur kwijt kunt. Houd hierbij rekening met eventuele uitbreiding van je bedrijf. Een gezond bedrijf zal altijd blijven groeien, waardoor efficiëntie een grote rol zal gaan spelen.
Lees meer

Hoe kies je je eerste modelbouw pakket?

Wil je beginnen met modelbouw, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is dit artikel voor jou geschreven!

We begrijpen maar al te goed hoe lastig het is om een modelbouwkit te kiezen waar je mee gaat beginnen. Daarom willen we onze ervaring met je delen, zodat je voor jezelf de juiste keus kunt maken. Er zijn enorm veel soorten bouwpakketten te krijgen en die van jou zit daar zeker tussen. Net als in andere situaties valt over smaak niet te twisten, dus het ‘thema’ van het bouwpakket zul je zelf over moeten beslissen. Kies uit boten, vliegtuigen, auto’s, tanks of andere bouwpakketten. Lees meer

Auto huren op Ibiza

Op Ibiza een auto huren zonder zorgen!

Een vakantieauto huren doe je bij SunnyCars

Beleef de vrijheid op Ibiza

Je herkent het vast wel, het is voorjaar en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De vakantiekriebels komen naar boven en je verzinkt in gedachten…. Het warme strand, lekker eten, de cocktails en misschien wel het belangrijkste: lekker weer, met veel zon! Je wilt het liefst meteen vertrekken. Je betrekt je partner in het plan om een zonnige vakantie te boeken. De stresshormonen worden al voelbaar. Jij wilt het liefst naar een zonnig oord, maar je partner heeft de voorkeur voor een vakantie in eigen land. “Dan hebben we alle vrijheid en kunnen we overal komen met onze auto. Zo zien we ook nog eens wat.” krijg je als reactie. Daar moet toch een oplossing voor zijn, is wat je denkt. Hup, het internet op en zie daar, je komt uit op deze pagina! We zullen ons best doen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos je vakantie te boeken.
Lees meer

Vlees uit de supermarkt

Ik ben en zal nooit vegetariër worden, maar ik ben wel van mening dat we bewuster met onze planeet- en dus ook de bevolking …

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …