Blog

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds minder tijd over voor leuke dingen. Wanneer we de hedendaagse technologie omarmen zal ons leven er een stuk aangenamer uitzien. Waarom zouden we hier geen gebruik van maken als het iedereen tijd en gemak oplevert? Deze vraag is onze leidraad voor verdere ontwikkeling en de voornaamste reden dat we de Zoef Robotstofzuiger hebben ontwikkeld.

Voor elke situatie hebben we een oplossing

Om aan elke wens te kunnen voldoen hebben we verschillende modellen ontwikkeld. Hoe geavanceerder het model, hoe meer hij het stofzuigen van je overneemt én hoe uitgebreider de functies zijn. Zo zijn onze instapmodellen een aanvulling op je oude vertrouwde stofzuiger, waar de luxere modellen je het stofzuigen volledig uit handen nemen!

Welk ZOEF-model past bij jou?

Kies jij voor Bep die korte metten maakt met dierenharen, Sjaan met APP functie, of kies je toch voor Jannie die haar ‘hand’ niet omdraait voor het zuigen van tapijt? We hebben voor iedereen en elke situatie een passend model in ons assortiment.

Na stofzuigen komt … dweilen

Wanneer je (inmiddels zeer gewaardeerde) hulp in het huishouden klaar is met stofzuigen, zie je de bui al hangen. Er moet nodig gedweild worden. Maar als je daar helemaal geen energie meer voor hebt? Dan ga je toch voor één van onze luxere robotstofzuigers met dweilfunctie. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar een schone en frisse vloer.

Verharende viervoeters

Zoals we houden van onze huisdieren, houden we niet van al die rondvliegende dierenharen. We zouden Zoef niet zijn als we daar geen oplossing voor hadden bedacht!

De meeste robotstofzuigers zijn namelijk niet uitgerust om honden- of kattenharen op te zuigen. Onze zuigrobots zijn net even anders!

Innovatief ontwerp

Andere robotstofzuigers maken vaak gebruik van een midden-borstel, waar de haren omheen gaan klitten. Hier heb je met onze Bep helemaal geen last meer van. Daarnaast is Bep voorzien van krachtige motoren waardoor de haren zonder enige moeite opgezogen worden.

Goed doordacht concept

Ons doel was om een robotstofzuiger te ontwikkelen die ultiem gemak biedt én betaalbaar is. Zo zijn onze robots allemaal voorzien van anti-val sensoren waardoor ze niet van de trap vallen. Daarnaast zijn ze ook allemaal voorzien van HEPA filters om tevens het fijne stof uit de ruimte te filteren. Zo zorgen we samen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Eigenschappen van onze Zoef robots

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer stil ten opzichte van andere robot stofzuigers
 • Efficiënt en grondig
 • Laag en compact – zodat moeilijk bereikbare plekken ook meegenomen worden
 • Grote vuil opvangbak en waterreservoir *
 • Val sensoren – uitermate geschikt voor bovenverdiepingen
 • Degelijk – hij kan tegen een stootje!
 • Betaalbaar
 • Kind- en diervriendelijk
 • Goed doordacht
 • Mooi design

We zijn zelfs zó overtuigd van ons concept dat we met een gerust hart durven te zeggen dat je nooit meer anders wilt als je eenmaal een Zoef robot in actie hebt gezien! Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug! **

* Niet alle modellen beschikken over een dweilfunctie (bij bepaalde modellen is deze als uitbreiding beschikbaar).
** Binnen 14 dagen ben je vrij om het apparaat te retourneren

Zorg en datasilo’s gaan niet samen!

Zorg is duur, dat kwartje (reken nu gerust een euro) is binnen alle lagen van onze maatschappij wel gevallen. Gespecialiseerde maar gepolariseerde, gefragmenteerde en geclusterde zorg, hoe je het ook wilt noemen, speelt een belangrijke rol in kostenbesparing. Dit heeft zowel een positief als negatief effect in het geheel.

Multidisciplinaire behandeling kan voor de patiënt of zorgverlener enorm belangrijk zijn om behandeling te laten slagen, maar wanneer er sprake is van een contra-indicatie kunnen de kosten enorm oplopen door de fragmentatie van ons huidige zorgstelsel. We willen in dit artikel voornamelijk de focus leggen op de verwerking van patiëntinformatie, overige relevante data en de beschikbaarheid van deze gegevens, die ervoor kunnen zorgen dat de zorgkosten flink zullen dalen.
Lees meer

Inrichten van een werkplaats voor (zeer) groot materieel

Wanneer je een kleine werkplaats hebt is het vaak al een hele klus om een ruimte efficiënt in te delen, laat staan een grote werkplaats. Hier doen we nog een schepje bovenop: een werkplaats inrichten voor groot materieel! Denk aan vrachtwagens, bussen, tractoren of zelfs vliegtuigen.

Werkruimte

Wanneer je besluit om een ruimte te huren of te kopen is het aan jou om in te schatten of je alle apparatuur kwijt kunt. Houd hierbij rekening met eventuele uitbreiding van je bedrijf. Een gezond bedrijf zal altijd blijven groeien, waardoor efficiëntie een grote rol zal gaan spelen.
Lees meer

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met name in de ontwikkeling van extensies loopt WordPress ver voorop.

Dit komt met name doordat extensies / plugins ontwikkeld worden door zelfstandige ontwikkelaars en niet verbonden zijn aan WordPress. Dit geldt ook voor Joomla trouwens. Om het niet ingewikkelder te maken kiezen de (teams van) programmeurs voor 1 specifiek CMS systeem. WordPress heeft logischerwijs de voorkeur, omdat het aantal actieve WordPress websites vele malen hoger ligt dan die van Joomla.Joomla vs WordPress - vs Drupal vs Others

Caruso heren collectie

Kleermaker blijf bij je leest

Daar heeft Raffaele Caruso zich altijd aan gehouden. Sinds de dag dat Caruso zijn kleermakerszaak in 1958 oprichtte is hij niet meer weg te denken uit de top van Italiaanse kleermakers. Caruso begon als een echte kleermaker die maatpakken, jasjes en truien maakte, maar later ging hij de ‘strijd’ aan met de grote fabrikanten. Zijn kledingstukken zijn namelijk uniek, maar wel betaalbaar. De stukken van Caruso worden nog steeds vervaardigd in Soragna (Italië) en hebben sindsdien nog steeds dezelfde charme en uitstraling als in het begin: toepassing van unieke- en hoogwaardige materialen waar niemand omheen kan.
Lees meer

ANNA - Het matras voor iedereen die uitgerust en pijnvrij wakker wil worden!

Het nieuwe Anna matras – Ultiem slaapcomfort

Comfortabel slapen doe je op een ANNA matras!
Het nieuwe Anna matras zorgt voor een verbeterde slaap voor alle lichaamstypes. De zones zijn opnieuw ingedeeld om de ondersteuning van je ruggengraat beter dan ooit te maken.

Goed uitgeslapen in de morgen is een dag zonder zorgen!

Je perfecte slaap is dichtbij! Wanneer je kiest voor Anna, wil je nooit meer op een ander matras slapen.
Lees meer

Hoe kies je je eerste modelbouw pakket?

Wil je beginnen met modelbouw, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is dit artikel voor jou geschreven!

We begrijpen maar al te goed hoe lastig het is om een modelbouwkit te kiezen waar je mee gaat beginnen. Daarom willen we onze ervaring met je delen, zodat je voor jezelf de juiste keus kunt maken. Er zijn enorm veel soorten bouwpakketten te krijgen en die van jou zit daar zeker tussen. Net als in andere situaties valt over smaak niet te twisten, dus het ’thema’ van het bouwpakket zul je zelf over moeten beslissen. Kies uit boten, vliegtuigen, auto’s, tanks of andere bouwpakketten. Lees meer

Auto huren op Ibiza

Op Ibiza een auto huren zonder zorgen!

Een vakantieauto huren doe je bij SunnyCars

Beleef de vrijheid op Ibiza

Je herkent het vast wel, het is voorjaar en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De vakantiekriebels komen naar boven en je verzinkt in gedachten…. Het warme strand, lekker eten, de cocktails en misschien wel het belangrijkste: lekker weer, met veel zon! Je wilt het liefst meteen vertrekken. Je betrekt je partner in het plan om een zonnige vakantie te boeken. De stresshormonen worden al voelbaar. Jij wilt het liefst naar een zonnig oord, maar je partner heeft de voorkeur voor een vakantie in eigen land. “Dan hebben we alle vrijheid en kunnen we overal komen met onze auto. Zo zien we ook nog eens wat.” krijg je als reactie. Daar moet toch een oplossing voor zijn, is wat je denkt. Hup, het internet op en zie daar, je komt uit op deze pagina! We zullen ons best doen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos je vakantie te boeken.
Lees meer

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.