Blog

ANNA - Het matras voor iedereen die uitgerust en pijnvrij wakker wil worden!

Het nieuwe Anna matras – Ultiem slaapcomfort

Comfortabel slapen doe je op een ANNA matras!
Het nieuwe Anna matras zorgt voor een verbeterde slaap voor alle lichaamstypes. De zones zijn opnieuw ingedeeld om de ondersteuning van je ruggengraat beter dan ooit te maken.

Goed uitgeslapen in de morgen is een dag zonder zorgen!

Je perfecte slaap is dichtbij! Wanneer je kiest voor Anna, wil je nooit meer op een ander matras slapen.

Het doel van Anna

Ons doel bij Anna is om Nederland te voorzien van het beste matras voor elk lichaamstype. Volgens uitgebreide feedback van klanten voldoet het nieuwe Anna ‘Original’ matras absoluut aan deze belofte. Daarnaast, en niet het minst, ons productontwikkelingsteam gelooft dat dit het meest comfortabele en duurzame matras is dat we ooit hebben geproduceerd. Waarom probeer je het matras niet zelf?

Waarom en hoe het nieuwe Anna ‘Original’ matras werkt

Het matras vormt zich naar jouw lichaam

Het nieuwe Anna matras heeft een punt-elasticiteit die zich snel en vanzelf aanpast aan je lichaam en favoriete slaaphouding. Hierdoor heb je geen last meer van drukpunten, wat je voorkeurs-slaaphouding ook is.

Het matras met de beste ondersteuning voor je lichaam

Het nieuwe Anna matras brengt het beste van drie lagen schuim samen. Dit biedt de juiste ondersteuning en optimaal comfort voor alle lichaamstypes. Ook bij rugklachten en pijn in de gewrichten biedt Anna uitkomst.

Een duurzaam matras voor iedereen

Goede kwaliteit staat niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid. De combinatie van schuimlagen van hoge kwaliteit zorgen voor een matras dat zeer lang meegaat. Zó lang, dat we 10 jaar garantie geven op het Anna matras!

Punt-elastische en ademende toplaag

De toplaag van het geavanceerde Airgocell® staat garant voor ultieme nachtrust. Door de gel-achtige structuur heb je geen last meer van pijnlijke drukpunten: het matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast toch alle ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Bovendien ademt het en blijft daardoor koel en droog.

Soepel en vochtregulerend

ANNA - Het matras voor iedereen die uitgerust en pijnvrij wakker wil worden!
Samenstelling van het Anna matras in beeld

De matrashoes is gemaakt van een uniek, vochtregulerend materiaal. De elastische vorm past strak om je matras en je kunt het gewoon wassen.

Slapen zonder hoeslaken? Je kunt ook gerust zonder hoeslaken op het matras slapen!

Stijlvol matras

De donkergrijze zijkant van de matrashoes zorgt voor de juiste ventilatie en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Dankzij de anti-slipvlakken blijft het matras zelfs op elke ondergrond goed liggen.

Drukverlagend en lichaamsvolgend

Het gebruikte traagschuim verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig. Je zakt licht weg in het matras waar het nodig is, zodat het matras zich aanpast aan je lichaam, wat je slaaphouding ook is. Het traagschuim zorgt ervoor dat je lekker ligt. Het Anna matras voelt daarom extra comfortabel aan. Ben je op zoek naar een drukverlagend matras, dan hoe je niet verder te zoeken.

Ondersteunende basis

Geavanceerde snijtechnieken zorgen ervoor dat je ruggengraat als basis en de rest van je lichaam ultiem wordt ondersteund – welk lichaamstype je ook hebt en in welke houding je ook slaapt.

De Boxspring van dit moment

Een boxspring bed om elke nacht op weg te dromen. We bouwen de boxspring voor je op in de slaapkamer. Heb je ook het matras besteld? Dan wordt het matras tegelijkertijd geleverd en in de slaapkamer gemonteerd.

De luxe en comfort zoals je alleen in de beste hotels zult tegenkomen

Je droom om te slapen op het beste boxspring bed van 2019 kan sneller uitkomen dan je denkt. Het Anna boxspring bed ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook een ongekend comfort. Het enige minpunt is dat je gemotiveerd genoeg moet zijn om je bed uit te komen. De Anna boxspring ligt namelijk zó lekker dat je het liefst je bed niet meer uitkomt. Wil jij ook goed slapen en uitgerust wakker worden? Kies dan voor een Anna matras!

Zoef Robot – robot stofzuigers

Tegenwoordig zijn robotstofzuigers niet meer weg te denken als hulp in de huishouding. Door ons drukke leven houden we steeds …

Joomla vs. Wordpress

Joomla vs WordPress

Waar voorheen de concurrentiestrijd hoog opliep tussen deze 2 CMS systemen delft Joomla op dit moment het onderspit. Met …

Caruso heren collectie

Een review geschreven voor Pauw.com over de collectie van Caruso.